IV. Malatya KBB Günleri Kongresi : 28-30 Haziran 2024

Değerli Meslektaşlarımız,


Malatya Kulak Burun Boğaz Derneği tarafından 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan “IV. MALATYA KBB GÜNLERİ KONGRESİ’nde’’sizlerle birlikte olmaktan onur duyacağız.
Kongre düzenleme kurulu olarak bu yıl dördüncüsünü yapacağımız bu bilimsel toplantımızda da, önceki kongrelerimizde olduğu gibi ülkemizde  çalışma alanlarında yetkin ve deneyimli hocalarımızın, güncel yeniliklerin yanı sıra deneyimlerini interaktif olarak meslektaşlarımız ile paylaşmalarını amaçladık. 
Bu kongrenin yüzyılın depremini yaşayan ve yaralarını hala sarmaya çalışan bölgemizdeki KBB hekimleri, asistanları, aile hekimleri, odyolog ve odyometristlerin bilimsel motivasyonlarını arttıracak dolu dolu bir kongre olacağını düşünüyoruz. Mevsim olarakta Malatya’nın simgelerinden olan kayısı, kiraz ve çilek şöleniyle bilimsel şölenimizi  daha da tatlandırmayı amaçladık.
Programımızın tüm katılımcılarımıza faydalı olacağını umut ediyor sizleri Malatya’da görmekten mutluluk duyacağımızı ifade etmek istiyoruz.

 

Prof. Dr. Yüksel Toplu
Malatya KBB Derneği Başkanı